RED LIGHT YAOI TEAM - A Yaoi Vöröslámpás Negyede
Dráma CD-k
FŐOLDAL

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

ANIMAGAZIN: 37. szám

Sessy  2017.06.19. 23:46

Május 23-án megjelent a magazin 37. száma! 

Kobayashi-san Chi no Maid Dragon, Tamako Market és Blame! Ajánló, interjú Garai Timivel (Fullmoon) a MondoCon animés programjairól, Seiyuu Awards, Persona 5 és figura vásálás bemutató, megújult nyári szezonajánló, mochi receptek, Nyam Nyam BOOM cosplay interjú és további cikkek várnak az ingyenes online AniMagazin legújabb számában!

Jó szórakozást hozzá!

557. Friss

Sessy  2017.06.18. 18:50

Ma végre megtörtük a csendet, és hoztunk nektek kettő mangából is új fejezetet. A Sekaiichit "csak" folytattuk (mert hát elég végtelen történet eddig), de a megszokott hosszúságú fejezettel, míg a Bamford mangát végre átrakhattuk a kész sorozatok közé.

Manga:
Bamford Koushakuke no Shitsuji: 6-7. fejezet (Vége)
Sekaiichi Hatsukoi: 12. kötet 2. fejezet

Kellemes olvasást! 

556. Friss

Sessy  2017.06.01. 22:26

Hm, rossz képet tettem fel ide a múltkor, nem baj, ezt csak én vettem észre, és csak most. Mindegy, így maradt még egy, ami még új formájában nem szerepelt eddig. xD Noh, de... nem akartam most egynél több fejezetet feltenni, hanem be akartam időzíteni, míg nem leszek itthon, de... macerás és nincs több időm, és nem is készült el valami, úgyhogy már mindegy. Remélem, minden rendben van, mert maximum tizenkettedike után tudok csak jelen lenni. ^^"

Manga:
Kachou Fuugetsu: 8. fejezet
Super Lovers: 6. kötet 2. fejezet

Kellemes olvasást! 

555. Friss

Sessy  2017.05.31. 23:48

Kicsit tartogattam ezt a soron következő Saezuru részt, mert van (számomra legalábbis) egy kétértelmű szöveg benne, és a következő fejezet biztos tisztázná. Végül inkább arra jutottam, hogy koránt sem biztos semmi a következő fejezet tartalmát illetően, úgyhogy remélem a legjobbakat, és inkább feltettük. x'D Ami pedig a másik friss fejit illeti, egyre jobb! :D
Remélhetőleg, holnap újra jelentkezem! ^^

Manga:
Saezuru Tori wa Habatakanai 26. fejezet
Kare no Barairo no Jinsei: 2. fejezet

Kellemes olvasást! 

554. Friss

Sessy  2017.05.26. 11:20

Ez a manga már nagyon régóta van az elkezdettek között. Sajnos az eredeti fordítónak nem sok ideje maradt már ilyesmire, úgyhogy inkább kezelésbe vettem én. Ez a fejezet nem mindenkinek való, majd rá fogtok jönni, hogy miért... plusz az Ike Reibun mangák mindig gyönyörűen kidolgozott rajzokat tartalmaztak, amikbe a cenzúra durván belerondít. Ebben is. Csak egy olyan kép volt, ahol volt türelmem "megszüntetni" a cenzúrát. ^^"

Manga:
Bamford Koushakuke no Shitsuji: 5. fejezet

Kellemes olvasást! 

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

 

AnimeAddicts AnimeSeries UraharaShop  Kaibutsu   

 

Red Light Yaoi Team
Copyrigh © 2006-2017 Red Light Yaoi Team