RED LIGHT YAOI TEAM - A Yaoi Vöröslámpás Negyede
Dráma CD-k
FŐOLDAL

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

616. Friss

Sessy  2019.08.20. 23:19

Sziasztok!
 
 
Egészen jól jöttek ki ahhoz a napok, hogy ma friss legyen. Volt pár nap szabadságom, amit nem a Balatonon töltöttem, hanem a monitor előtt ülve próbáltam magunknak fordítani a FC-t. Kicsit sokat foglalkoztam vele, úgyhogy ne reménykedjetek benne, hogy túl hamar jön majd a foytatás, de hé! Ezzel a mai adaggal eljutottunk a könyv feléhez. Tiszta jó, nem? :)
 
Kicsi magyarázat-féle...
A chates beszélgetések kinézete, helyessége nálam megváltozott. Ezek az egyszerű beszélgetések általában nem tízezerszer átgondolt és hatszáz kilométer hosszú mondatokból állnak nekünk sem. Sokszor tele vannak helyesírási hibával, elütésekkel, és a platformtól, hangulatunktól is függően össze-vissza van a kezdőbetűk írásmódja is, és akkor arról még nem is beszéltem, hogy a mondatvégi írásjel nem feltétlen divat. Szóval ne csodálkozzatok, ha nem a megszokott "tökéletes írásmóddal" vannak leírva, mert az eredeti, angol szöveg is szándékosan kaotikusabban van írva.
 
Friss:

Könyv:
Fast Connection: 10-12. fejezet
 

615. Friss

Sessy  2019.08.12. 22:48

Sziasztok!
 
 
Sajnálatos módon számomra egyszerűen teljes képtelenség, hogy egyszerre több fejezetet is elkészítsek ebből. Úgyhogy ma is, és máskor is csak mindig 1-1 fejezettel lesz folytatva a könyv. Tudom, idegesítő dolog, de tőlem ennyi telik. 
 
Friss:

Könyv:
Fast Connection: 9. fejezet
 

614. Friss

Sessy  2019.08.05. 00:01

Sziasztok!
 
 
Ma nem készültem semmivel, de hát vannak még emberek, akik megérzik, mikor van rájuk szükség éppen. Ma a Misaki-szindróma felélesztésében segítünk, tehát ma JR fejezet van. ^^
Akartam beszélni még a hírlevelekről...
Összesen három ember jelezte, hogy nem szeretne kapni. Na most tudni kell erről, hogy vagy mindenki kap, vagy senki. Nem tudok kivenni belőle egyet, egyet... No és egy negyedik ember jelezte, hogy ha kéthetente menne ilyen, az nem lenne már zavaró. Azt hiszem, ő a nyertes. Nagyon sokan jeleztétek itt is, emailben is, hogy szeretnétek kapni. Akartam is küldeni, de azt hiszem, az időnkénti összesítős hírlevél lesz a nyerő dolog. Például a két hetes... feltéve, ha van miről küldeni üzenetet. ^^"
 
Friss:

Manga:
Junjou Romantica: 14. kötet 2. fejezet
 

613. Friss

Sessy  2019.07.28. 22:48

Sziasztok!
 
Ha már említettem a chatben, hogy igyekszem a mai meló után sem kidőlni, és újra jelentkezni valamivel, akkor illik is azt betartani, nem igaz?
 
Már nagyon régóta nem volt új fejezet kihozva a Fast Connection c. könyvből, és a rá vonatkozó kérdések megválaszolását is folyton csak elnapoltam, így... nem lehetett tovább halogatni, hogy végre jöjjön belőle új fejezet. Na nem sok, csak egy, de remélem, az is számít nektek. Különösen, mert fordító váltás történt... sajnos, vagy nem sajnos, de megtörtént. Bár reménykedem a legalább alkalmankénti visszaváltásban is, de... ki tudja. Mindegy. Ez így alakult. A fordítást egyébként én vettem át, és most az eredeti fordítóé lett a lektor szerep, nélküle egyáltalán nem menne. És hát tudjátok... minden elismerésem azok felé, akik valaha nekiálltak könyvet fordítani. Nekem a mangák gyönyörű és sokszor támogató képei nélkül ez a fordítás nem volt éppen leányálom. Finoman fogalmazva. És ez csak egy rövidke fejezet volt.
 
A mai mangáról pedig annyit, hogy ez a sorozat befejező része. Tartozna hozzá még egy extra fejezet, de mivel csak japán nyelven találtam meg (tehát se orosz, se német, se spanyol, se francia, se angol nincs belőle), ezért azt már nem tudjuk elhozni nektek. Kár érte, mert nem is lett volna rossz lezárása. Nélküle is jó, de... hát ez van...
 
Friss:

Könyv:
Fast Connection (Gyors kapcsolat): 8. fejezet

Manga:
Soredemo Kamawanai: 5. fejezet
 

612. Friss

Sessy  2019.07.24. 18:51

Sziasztok!

A legutóbbi friss óta - szóval jó régóta - ott lebeg a képernyőmön egy sticky notes, benne 3 címmel is, de egyik sem a most következő kettő... Talán az a baj, hogy már a szemem is megszokta, mert hiába lebeg ott, már észre sem veszem, így hozzájuk se nyúltam, pedig a szándék megvolt. Az akarat, az igazi "oly szent akarat", az elmaradt... egyelőre... Még szerencse, hogy másnak azért van... már ha épp vissza nem tartom, pedig nem akarom... na mindegy... Szóval frissek...:
 

Manga:
Muchuu no Hito: 2. kötet 7. fejezet ~ Tanaka Suzuki >>>
Seito Kaichou ni Chuukoku: 18. fejezet ~ Monchi Kaori >>>
 

Kellemes olvasást! :)

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

 

Akiket szeretünk

Kaibutsu
UraharaShop
AnimeSeries

 

 

Red Light Yaoi Team
Copyrigh © 2006-2018 Red Light Yaoi Team