RED LIGHT YAOI TEAM - A Yaoi Vöröslámpás Negyede
Dráma CD-k
FŐOLDAL

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

600. friss

Sessy  2018.06.17. 21:43

Hát sziasztok!

Itt ismét a jó öööreg Sessy, vagy mi, vagy ki... Mostanában nincs toppon az élet. Komolyan elgondolkoztam azon, hogy napi időbeosztást kellene összeállítanom, mert a hatékonyságom a nullára esett vissza. Vagyis nem, inkább valahogy minusz 100 környékén leledzik és egyre csak süllyed... Küldjetek felém sok-sok-sok és még annál is több akaraterőt! Jó? ^^" A felkerült 3 fejezetről nem mondok semmit azon kívül, hogy rettenetesen sokáig olvastam ezt a hármas kiadást... Eredeti terveim szerint hoztam volna ma Saezurut is, csak épp nem lettem kész vele... T_T
 
Mai friss:

Könyv:
The Last Thing He Needs (Már csak ez hiányzott): 8-10. fejezet

 

599. FRISS

Ray Edwards  2018.05.13. 20:59

I'm back, b*tches!

Jó hosszú szabin voltam, mondjuk nem is, csak épp máson dolgoztam. A házunkon, meg a kertemen, meg ilyen jelentéktelen (censored)-okon...
 
Köszönjük szépen, hogy odatettétek magatokat és szavaztatok! Miattatok - ki más miatt? -, ideiglenesen megfordult az állás, de úgy látszik, hogy a másik tábornak is van valami titkos fegyvere, amit ma be is vetettek, és átment fifty-fiftybe az állás, majd meg is fordult, sajnos, az ő javukra.
De rá se rántsatok, reméljük, a friss hírére idetódul a Red Light egység backupja is, és akkor lesz nemulass!
 
Noh, de más fontos dolog is van még, mert imádságaitok meghallgatásra találtattak...
Fúúú... az Infinity wars megvan? 
YES! YES!! CAPTAIN!
Bezony! Amerika Kapitányt tessék nézni, mert Chris Evans arcát bárhol, bármikor el lehet nézni. Főleg, hogy most úúúúúh, de odatette magát az új filmhez. Baromira dögös. (Szakáll, szakáll, igeeeen!) De nem csak ott... A következő FC fejikben is az - már aki olvassa az FC-t -, mert történetesen ez (is) a mai friss! 
 
Sz'al a mai friss:

Könyv:
Fast Connection (Gyors kapcsolat): 4-6. fejezet
The Last Thing He Needs (Már csak ez hiányzott): 6-7. fejezet

Manga:
Kachou Fuugetsu 3. kötet 1. fejezet 

 

Nagyobb kéréske

Sessy  2018.05.11. 20:14

Sziasztok!

Azt hiszem, nem nagyon szoktam kérni tőletek, de most megpróbálkoznék vele. Egy kedves kolléganőm (aki amúgy nem tudja, hogy én ezt bárhova kiírom) tagja egy szegényeket segítő egyesületnek. Nagyon szeretnének nyerni egy díjat (3000 adagnyi ételre elegendő pénzjutalom is járna nekik). Régóta a tagja, és ez egy teljesen valós és létező egyesület, ami tényleg arra áldozza idejét, pénzét, amiért létrejött. Az egyesület neve Heti Betevő Egyesület.

Ha nem olyan óriási kérés, akkor kérlek titeket, hogy szavazzatok a kedvemért a Heti Betevő Egyesületre. Görgessetek a cikk végére, és pl. Facebook fiókkal is lehet szavazni.

Ez lenne az: Kérlek Titeket, Hogy Szavazzatok!

A vérkomolyságot félre téve egy picit: mostanában ti sem kaptátok meg a heti betevőtöket, de ezen a hétvégén, tehát 13-án teszek fel nektek egy kis olvasnivalót. Egyébként az egyesület szavazása is 13-án, éjfélkor jár le. Ha szavazni nem is mind szavaztok, azért szurkoljatok a kolléganőmnek, jó? ^^"

598. Friss

Sessy  2018.04.23. 00:29

Hali!

Nem voltatok egyedül. Amikor megkaptam a könyv linkjét, hogy mit kell kiírnom még annak idején, a leírása alapján rögtön a Shameless ugrott be nekem is, és hát... azért én eléggé rá voltam, meg rá is vagyok kattanva. Mickey A kedvenc szereplőm, szóval a mai részhez ez illik, mert a dolgok a családdal így is végződhetnek. (Spoiler, de ha nem tervezed megnézni a Szégyentelenek - US - sorozatot, nézd meg nyugodtan...)

Sajnos hirtelen nem találtam jobb minőséget, meg ami utána jönne... "And I take it! He gives it to me good and hard, and I fucking like it!" Annyira király! Kjááá! XDDD)

A mai friss:

Könyv:
The Last Thing He Needs (Már csak ez hiányzott): 4-5. fejezet

Manga:
19 Days: 11. rész (222-236. kép/fejezet)
 

597. Friss

Sessy  2018.04.15. 23:37

Visszétérés: Jippikájókkájéé! (Vagy nem... xD)

Mindenki túlélte az ünnepeket (Te jó ég, azóta nem is tettem fel semmit! Borzalom!), és várjátok a jóságot, ugye? Hát akkor kezdjük is... egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy életnek nevezett mennykőcsapás, ami a tökéletes időben és helyen csapott be! Na! Ezt fogjuk mostantól mi is végigkísérni Tommyval és a tesókkal! :) Sok lesz a név, de no para! Azért nem egy Trónok harca fog berobbani 8 ezer családdal és családonként 8 ezer ivadékkal! Ennél egy kicsit azért kevesebb van. :D

Könyv:
The Last Thing He Needs (Már csak ez hiányzott): 1-3. fejezet
>>Katt
 

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

 

Akiket szeretünk

Kaibutsu
UraharaShop
AnimeSeries

 

 

Red Light Yaoi Team
Copyrigh © 2006-2018 Red Light Yaoi Team