RED LIGHT YAOI TEAM - A Yaoi Vöröslámpás Negyede
Dráma CD-k
FŐOLDAL

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

581. Friss

Sessy  2018.01.04. 22:40

Ha új év, akkor új manga. Valami felsőbb erő valahogy mindig úgy intézi, hogy amikor egy sorozat kikerül a "készülő" fázisból a "kész" státuszba, akkor egy teljesen új átveszi annak a helyét a folyamatbanoknál (jelen esetben még a listában is pont az előző helyére ment...). Vagy nem is feltétlen egy felsőbb erő műve, sokkal inkább a szerkesztőké... mangakáké... bár az ő tehetségük is lehet egy felsőbb erő aktivitása, nemde? :D

Manga:
Void: 1. fejezet
 

Kellemes olvasást!

580. Friss ~ BUÉK

Sessy  2018.01.01. 19:54

Magunk mögött hagytunk még egy évet, és még itt vagyunk. Szinte hihetetlen, de igaz. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a jelenlétét és munkáját - kinek mit -, és remélem, hogy jövőre sokkal előbb jelentkezünk ünnepekkor, no meg többször is... és végre a szavakkal is meg tudok birkózni, hogy ennél sokkal szebben tudjak nektek köszönetet mondani. :) Ja, mellesleg van egy kis manga olvasnivaló is...^^"

Manga:
Kachou Fuugetsu: 2. kötet: 3-4. fejezet: Katt>>>
- Ahogy Shimizu Yukitól megszokhattuk, több páros, szépen részletesen bontakozik ki a történetben. Talán nem kellene nyilatkoznom, de személyem a most leginkább porondon lévő párost szereti eddig legjobban mind közül.
When a Man Loves a Man: 9. kötet: Katt>>>
- Ezzel vége ennek a mangának. Említettem, hogy tartsatok ki, mert egy ponton megtetszhet a történet, mert jómagam így voltam vele. A végéről nem nyilatkoztam, szándékosan. Most sem teszem, helyette inkább nem is tudjátok, hogy milyen nagy kíváncsisággal kérdezlek titeket, hogy mit gondoltok a mangáról, szóval... kivételesen nagyon várom, hogy a mangánál mondjátok el legalább pár szóban, hogy milyen érzést hagyott bennetek e történet.
 

Kellemes olvasást, és sikerekben, mangákban, animékben, doramákban meg persze mindenféle földi jóban is gazdag új évet kívánunk nektek! 

579. Friss

Sessy  2017.12.20. 21:37

Igazán örömteli pillanatnak lehettek tanúi! Igen! pontosan! Végre befejeztük a Rin című mangát! Igen! El sem hiszem! Meg persze ti sem hiszitek, hogy (mi) mennyire örülünk, hogy végre csodák csodájára a bejezett sorozatok közé tehetjük ezt a sorozatot!

Manga:
Rin: 3. kötet 3. fejezet
 

Kellemes olvasást! 

578. Friss

Sessy  2017.12.17. 23:30

Kivételesen lenne egy kis mondanivalóm is nektek, csak már elég késő van. Inkább majd legközelebb, de röviden felhívnám a figyelmét az íróknak, leendő íróknak, hogy lehetne hozzánk is beküldeni történeteket. Jócskán lazítottam az elvárásokon. Lehet erről olvasni is, de annyira laza lett, hogy talán nem is érdemes, majd eldöntitek: Katt ide>>

Manga:
19 Days: 10. fejezet
When a Man Loves a Man: 8. kötet
 

Kellemes olvasást! 

577. Friss

Ray Edwards  2017.12.09. 15:54

Sajnálattal hallottuk, hogy sok-sok év után az Anime Fanfiction Style több hónapos vergődés után nagy valószínűséggel bezárja a kapuit (részletek a Facebook oldalukon illetve a zárt csoportjukban). Mostanában - nekem legalábbis -, mindig olyan érzésem van, hogy az animés/mangás közösség kopik, szépen, lassan beszűkül, az emberek elvesztik az érdeklődésüket. Patinás oldalak szűnnek meg, morzsolódnak apróbb blogokra, oldalakra vagy Facebookra menekülnek. Az AFS egy tősgyökeres oldal (volt), ami mindig világítótoronyként állt a sötétségben, és az elvesztése ismét nagy csapás a közösségnek. Ezért is döntöttünk úgy, habár pótolni nem is, de egy kis részt be szeretnénk foltozni abból az űrből, ami utána maradt. Mégpedig úgy, hogy elkezdjük ide is feltöltögetni a régi oldalra hajdanán felkerült, beküldött írásokat!
Elég fáradtságos és hosszú munka lesz, ezért írónként, ábécé sorrendben haladva kezdtük el.
 
Ennek hozadékaként ismét várjuk a régi/új írók jelentkezését, új írások beküldését! 
Egy írásokkal foglalkozó béta/lektor pozició is megnyílt (vagy fog) a csapatban!
Jelentkezzetek!
 
FONTOS: Ismét Sessy-nek küldjétek az e-maileket, ha akartok küldeni valamit! Az "utolsó időkben" nem hozzá érkeztek be a küldemények, ezért lehet, hogy el van akadva egy-két fejezet Karasunál, akit jelenleg nem tudunk elérni. Karasu, ha olvasol minket, légyszi, írj!
 
Ó, és a friss, már akinek az:
Aenigma
- A nagy kibaszás... 
- Mangaka no Koi 
- Méltatlan 
- Van, aki véresen szereti 

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

 

Akiket szeretünk

Kaibutsu
UraharaShop
AnimeSeries

 

 

Red Light Yaoi Team
Copyrigh © 2006-2018 Red Light Yaoi Team