RED LIGHT YAOI TEAM - A Yaoi Vöröslámpás Negyede
Dráma CD-k
FŐOLDAL

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

ANIMAGAZIN 50. SZÁM

Sessy  2019.07.24. 18:47

Július 24-én megjelent a magazin 50. száma! 

Karakuri Circus, Vandread és Psyren ajánló,
 TOP 10 férfi seiyuu és TOP 10 hentai, folytatódik a BL visual novel bemutató és indul a HIStory dorama ajánló, tavaszi szezon vélemények pl. a Dumbbellről, Vinland Sagáról, Givenről, El-Melloiról, Gunpla tutorial, Bloodstained és Final Fantasy XIV ismertetők,
 beszámoló a PlayITről és az Oszakéről, a Nintendo és az anime kora Magyarországon, valamint további remek cikkek az ingyenes online AniMagazin legújabb számában!

Jó szórakozást hozzá!

ANIMAGAZIN 49. SZÁM

Sessy  2019.05.27. 09:57

Május 24-én megjelent a magazin 49. száma! 

Salaryman Kintarou, Yowamushi Pedal, Blood and Steel és további manga és anime filmajánló, TOP 10 női seiyuu, Berserk és Hypnosis Mic bemutató, nyári szezonajánló, tavaszi szezon vélemények, Gunpla tutorial, Akihito császár és japán párttörténet, Sekiro és Nitro+CHiRAL bemutatók, beszámoló a Tavaszi MondoConról, valamint további remek cikkek az ingyenes online AniMagazin legújabb!

Jó szórakozást hozzá!

611. Friss

Sessy  2019.05.05. 20:43

Sziasztok!

Ma egy olyan manga utolsó fejezetét és a hozzá tartozó extra fejezetét tettem fel nektek, amikből a mai napig nincs angol nyelvű verzió, márpedig én abból fordítottam ezt nektek. Spanyol verzió mindig is fellelhető volt ugyan belőle, de spanyol tudás hiányában nem tudtam felhasználni... eddig. Szerencsére az AnimeAdditcs-os Andusia és Elayan beszervezett nekünk valakit, aki lefordította ezt nekem angolra. Ez úton is nagyon szépen köszönöm nektek a munkátokat! Valamint óriási bocsánatkéréssel is tartozom egyben, amiért ez csak most készült el, pedig már tavaly megkaptam az angol verziót. A késedelemhez hozzá tartozik az is, hogy idő közben egy kontár szerelő miatt volt némi adatveszteségem... persze mi más is lett volna köztük, mint a teljesen meglepetésszerűen kapott spanyol-angol fordítás is... Újra elkérni nem volt arcom, de jó mélyre ásva megtaláltam a dolgaim között. Olyan helyen, ahol szerintem sose keresné senki... Skype mappa! Szerencsére mutathattam valakinek, mert ott csücsült benne... teljesen használható állapotban. Na mindegy, szóval így már tényleg befejezett a történet, előre ugyan nem viszi, de így teljes.
 

Manga:
Soredemo Kamawanai: 4. fejezet ~ Sangatsu Masao >>>
Tatoe Toraware no Koi Demo: 2. kötet 6. fejezet és Extra ~ CJ Michalski >>>
 

Kellemes olvasást! :)

610. Friss

Sessy  2019.04.10. 02:17

Sziasztok!

Az az igazság, hogy már magam sem tudom teljesen biztosan, hogy melyik, pontosan hányadik fejezet és hogyan is nevezzem azt el, ami jön. Annyi biztos, hogy egy 4 oldalas kis extra még az évekkel ezelőtt kijött, és akkor kb befejezettnek tekintett 8. kötethez tartozik, de milyen néven és szám alatt jelent meg, az nem teljesen tiszta. Dehát az extrák már csak ilyenek, főleg ha elsőre, eleinte nehezen fellelhető mangához tartozik. Szerencsére jócskán eltelt annyi idő, hogy szebbnél szebb szkeneket lehessen találni. Remélem, jó lett minden, mert amikor ezt írom, már az álmosságtól időnként bólogató szakaszba értem. xD
 

Manga:
Koisuru Boukun: 8. kötet 3. extra és 9. kötet 1-2. fejezet ~ Takanaga Hinako
Egyelőre a mini szösszenet miatt nem töltöttem fel újra az egész 8.kötetet, így a kilences kötet új fejezeteinek fájljában találjátok majd meg.
 

Kellemes olvasást! :)

609. Friss

Sessy  2019.04.08. 21:53

Sziasztok!

Végre sikerült nektek felraknom ezt a kis cukiságbombát. Akik szeretik az össze meg vissza pirulgató uke-chanokat, azok biztosan imádni fogják a következő fejezeteket is. :)
 

Manga:
Shinobeba Koi: 2. kötet 2-5. fejezet és Extra ~ Yukue Moegi
Ezzel vége a sorozatnak! A kötet egyben tölthető le.
 

Kellemes olvasást! :)

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

 

Akiket szeretünk

Kaibutsu
UraharaShop
AnimeSeries

 

 

Red Light Yaoi Team
Copyrigh © 2006-2018 Red Light Yaoi Team