RED LIGHT YAOI TEAM - A Yaoi Vöröslámpás Negyede
Dráma CD-k
FŐOLDAL

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

610. Friss

Sessy  2019.04.10. 02:17

Sziasztok!

Az az igazság, hogy már magam sem tudom teljesen biztosan, hogy melyik, pontosan hányadik fejezet és hogyan is nevezzem azt el, ami jön. Annyi biztos, hogy egy 4 oldalas kis extra még az évekkel ezelőtt kijött, és akkor kb befejezettnek tekintett 8. kötethez tartozik, de milyen néven és szám alatt jelent meg, az nem teljesen tiszta. Dehát az extrák már csak ilyenek, főleg ha elsőre, eleinte nehezen fellelhető mangához tartozik. Szerencsére jócskán eltelt annyi idő, hogy szebbnél szebb szkeneket lehessen találni. Remélem, jó lett minden, mert amikor ezt írom, már az álmosságtól időnként bólogató szakaszba értem. xD
 

Manga:
Koisuru Boukun: 8. kötet 3. extra és 9. kötet 1-2. fejezet ~ Takanaga Hinako
Egyelőre a mini szösszenet miatt nem töltöttem fel újra az egész 8.kötetet, így a kilences kötet új fejezeteinek fájljában találjátok majd meg.
 

Kellemes olvasást! :)

609. Friss

Sessy  2019.04.08. 21:53

Sziasztok!

Végre sikerült nektek felraknom ezt a kis cukiságbombát. Akik szeretik az össze meg vissza pirulgató uke-chanokat, azok biztosan imádni fogják a következő fejezeteket is. :)
 

Manga:
Shinobeba Koi: 2. kötet 2-5. fejezet és Extra ~ Yukue Moegi
Ezzel vége a sorozatnak! A kötet egyben tölthető le.
 

Kellemes olvasást! :)

608. Friss

Sessy  2019.04.02. 23:47

Halihó!

A hétfői új ITW (Gyilkos suttogás) fejezet és Könyvmolyképzős ingyenreklám után, ami szemmel láthatóan hasznos volt néhányatoknak, mert akadt, akinek fogalma sem volt a többi könyvről EDDIG... most ismét jelentkezek, ahogy ígértem. Na nem ingyenes könyvreklámokat hoztam ismét, hogy dumálhassak egy kicsit az olvasási szokásaimról, ami egészen egyedi talán manapság (merthogy én mindent online olvasok el először, mert a szemem szereti, ha nagyítom neki a szöveget, és ami tetszett, utána megveszem a polcra, de semmiképpen sem cserélem fel az olvasás-vásárlás sorrendjét, ha csak nem ajándékba kapom...) Ajj, erről írok majd egy bejegyzést külön, hogy csak az unatkozóknak kelljen elolvasniuk, és ne egy zagyva, érthetetlen hirtelen-mindent-el-akarok-mondani-ultra-rövid-cikket kelljen látnotok tőlem...
 
Viszont jöjjön a lényeg... MANGAAA!

Manga:
Seito Kaichou ni Chuukoku: 16. fejezet ~ Monchi Kaori
 

Kellemes olvasást! :)

607. Friss / Magyar kiadás: HIM

Sessy  2019.04.01. 02:29

Sziasztok!

Évek óta készülök valamire, aminek habár nem is teljesen úgy jött el az ideje, ahogy szerettem volna, de talán jobb, ha láthatóbb helyeken is értesültök az álláspontunkról bizonyos dolgokat illetően. (Most hogy végre van két szabadnapom karácsony óta, amit nem ügyintézéssel kell töltenem, alkalmankénti 66 perces várakozási idővel egy-egy hivatalnál... xD)
 
Ezt a csapatot 2006-ban már eleve olyan nézeteket vallók alapították meg, akik szerint "Ha van rá lehetőséged, vedd meg!" (lehetőleg az eredeti verziót), és ez a mai napig nem is változott meg. Nem egy bolt elérhetősége van a linkjeink között azóta is.
 
Mióta csak a csapat tagjává váltam, arra a napra vártam (és várok is), hogy egyszer kimondhassam a következő sorokat:
Hivatalos magyar nyelvű kiadás készült el az egyik kiadónak köszönhetően a korábban már általunk is (ingyenesen) lefordított alkotásból, ezért a mai naptól a csapatunk már nem teszi közzé, ti se terjesszétek tovább! Ezt egy kicsit konkrétabban, tehát kiadót és címet megnevezve szerettem volna mindig is kimondani nektek boys love mangánál, de a sors úgy hozta, hogy ez több mint 10 év elteltével még mindig nem történt meg. Viszont! Talán az első lépések már megtörténtek efelé az út felé is, hiszen nagy örömünkre, egyre több könyv készül (javarészt magánkiadásban) homoszexuális témában, aminek köszönhetően most nem mi hoztuk el nektek, hanem a Könyvmolyképző Elle Kennedy és Sarina Bowen közös könyvét, a HIM-et. Így hála istennek, de főként a kiadónak, innentől kezdve, a mi fanfordításunkra nem lesz szükségetek. :)
 
Jómagam már karácsonyra megkaptam a könyvet ajándékba, azóta készülök nektek is elmondani ezt a nagy és örömteli hírt. Nem tudom, hányan tudjátok még, de nem a HIM (és a folytatása: US) az egyetlen hokijátékosokkal foglalkozó Elle Kennedy könyv. Tágabb értelemben tartozik hozzá még további négy, a HIM történetéhez nem kapcsolódó, hetero történetekkel bíró kötet is, ezek a következők időrendben:

1. The Deal:
Az üzlet

>>INFO<<
 

2. The Mistake:
A baklövés

 >>INFO<<
 

3. The Score:
A pont (Ez a kedvencem a hetero kötetekből! Imádom Deant! :P)

>>INFO<<
 

4. The Goal:
A cél (Sajnos ebben egy szójáték nem jött ki túl jól Sabrinát illetően, aki maga is a "cél".) 

>>INFO<<
 

5. HIM:
Ez a srác (Szerintem már tudni fogjátok a puritán jelentését a címnek. xD) 

>>INFO<<
 

6. US
(Nem kutakodtam a megjelenéséről, magyar címet nem tudok hozzá - bár tippem: "A srácok" cím lesz -, de ajánlom, hogy megjelenjen, ha már az első megjelent! ...Mert még nem olvastam én sem.)

 

Mindegyik könyv elolvasását és megvásárlását melegen ajánlom nektek! Én már megtettem... (Ami azt illeti, a 3. kötetet eddig csak négyszer olvastam el... és imádom, ha még jól is >>mutatnak.<<) Plusz a Könyvmolyképző kiadó azért jó, mert gyakran ad ajándékba a rendelésekhez egy plusz könyvet (nem választható).
 
Ám de...! Nem maradhat el a bejegyzésem valami olvasnivaló nélkül, ezért amíg a magyar kiadók nem látnak fantáziát, vagy ha úgy tetszik, pénzt a mangák kiadásában, addig továbbra is rá vagyunk (én is) utalva a fancsapatokra és az ő kis fanfordításaikra. Így, mivel szükség van ránk is, végre elhozhattuk nektek az egyik régen várt mangánk fordítását is: 

Manga:
Gyilkos suttogás: 17. fejezet
Igyekszem ma-holnap még jelentkezni, mert van mivel, és végre technikailag is újra biztosítani tudom őket. ^^

Ja és! Kitartás az óraátállítást megszenvedőknek! Tudjátok, sorstársak vagyunk... ;)

ANIMAGAZIN 48. SZÁM

Sessy  2019.03.31. 23:59

Március 25-én megjelent a magazin 48. száma! 

8 éves lett az AniMagazin, így a tavalyihoz hasonlóan készítettünk egy kérdőívet közvélemény-kutatás céljából. Kérjük, hogy szánjatok rá egy kis időt, ezzel segítve a magazin munkáját.
 
Dragon Ball Super: Broly, Alita, Bolti
 tolvajok és Love by Chance ajánló, TOP 10 modern anime film és Berserk bemutató, Übel Blatt, Blade of the Immortal, Junji Ito és isekai mangák, tavaszi szezonajánló, Nixinke interjú, Ryugazaki Rei - Free! figura bemutató és Gunpla tutorial, ismertető a japán-orosz
 háborúról, beszámoló a SzolnoConról és a Fantasy Expóról valamint további remek cikkek az ingyenes online AniMagazin legújabb, szülinapi számában!

Jó szórakozást hozzá!

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

 

Akiket szeretünk

Kaibutsu
UraharaShop
AnimeSeries

 

 

Red Light Yaoi Team
Copyrigh © 2006-2018 Red Light Yaoi Team