RED LIGHT YAOI TEAM - A Yaoi Vöröslámpás Negyede
Dráma CD-k
FŐOLDAL
FŐOLDAL : 618. Friss: Akkor törjük meg ezt a csendet...

618. Friss: Akkor törjük meg ezt a csendet...

Sessy  2020.03.18. 23:23

Sziasztok!
 
Élünk még... úgy ahogy. A háttérben időnként próbálkozom dolgokkal, emberekkel, akik nyitottak (még) és mernek nekem üzenetet írni. (Vicces egyébként, hány emberrel való e-mailezésem jutott el arra a pontra, hogy "jééé, te nem is vagy bunkó". Hmm. Adjon Isten, fogadj Isten? Ki tudja.) Nos, a lényeg lényege jön ez után... talán. (Majd egyszer.)
 
Mondok most pár szót magamról, amit talán sose tettem eddig: postai dolgozó vagyok, ügyfélszolgálatos. Elmúlt 3 éve, hogy a postánál vagyok, és még egyetlen napot sem voltam táppénzen, nem is tervezem, igyekszem így is tartani a statisztikámat. (Emellett van egy vasárnapi melóhelyem is, azt a múlt héttel végre volt eszük betiltani a vírus miatt, mert iszonyatos nagy tömegek fordultak meg ott is.) Én nem vagyok otthon, távol a munkahelyemtől, mint sokan. Mert nem tehetem. Ilyen a foglalkozásom. És remélem, marad is. Aki szerencsésebb helyzetben van: maradjon otthon! Nagyszülők ki akarnak menni az utcára? Komolyan mondom: kötözzétek meg őket, vagy valami, mert nem tartják be a korlátozásokat. Tudom, látom, tapasztalom. Ma is! Milyen arányban kb? 20 ügyfelemből 1 nem nyugdíjas korú! Értitek? Tudjátok, hogy ez mennyire dühítő? Remélem, nem tudjátok, mert diákok vagytok, vagy normálisabb helyen dolgoztok... El tudjátok képzelni, milyen érzés lehet, amikor egy nyugdíjas beszól neked, hogy miért nem viselsz maszkot? Miközben NEKI meg ott sem kellene lennie, hogy feltegye a kérdést? De nem bír magával és unalmában hatodik alkalommal is be kell néznie a postára? Hm? Na, ilyen körülmények uralkodnak manapság. Vigyázzatok magatokra, egymásra! Vegyetek rá mindenkit, akit lehet, hogy maradjanak otthon! Kössétek le a figyelmüket egy filmmel, egy sorozattal, egy könyvvel, egy mangával! Mindre tudok példát mutatni. Szinte minden műfajban. ;) Ti is tudtok! Íme egy kis munka, tőlünk, nektek. Nem várok tovább velük. ^^ (Az meg, hogy eredetileg mire is akartam kilyukadni, már nem tudom... vagy meséljek még tovább? xD)
 
Mind a kettő egy régebbi darab egy új embertől, aki nagyon igyekszik, úgyhogy köszönöm neki! :D De mit is jelent az, hogy régebbi darabok? Hogy nincs benne cenzúra. Nem, ezeket a testrészeket nem hiperszuper-ügyes manga szerkesztők varázsolták oda nekünk a képekre, hanem ezek bizony még a mangakák arany kezeinek igazi alkotásai... Komolyan mondom, megéri RÉGI mangákat elővenni, mert azokban nem csak "fénykardok" vannak.
 
Friss:

Manga:
Hide and Seek: 7-8. fejezet >>Katt<<
- Ez a "Bújócska" c. kötet egy korai Ike Reibun alkotás. Több rövid szösszenetet tartalmaz. Ez a kettő fejezet azért hiányzott nálunk, mert ebből a mai napig csak japán nyelvűt találni a neten. Kivéve mától. :)
Suki Dakara Itte Hoshikunai: Pervert impulse >>Katt<<

- Kiválasztottuk a kötetből azt a történetet, ami egyetlen fejezet, és talán ahogy a címe is utal rá, a legpervibb közülük. Tudjátok, vannak azok a hentai sorozatok, amiknek a címében vonat van... Na, azt hiszem, ezzel szinte mindent el is mondtam.:P

Kellemes olvasást!
 


15 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2020.04.04. 20:24
miliko10

Örülök, hogy végre hallhattunk felőled. Én is kiakadtam az időseken, de nem sokat lehet tenni egyelőre. 
Minket hazaküldtek dolgozni, 14 napja nem léptem ki az utcára, max. 2x az erkélyre. Mindenki azt teszi, amit tud, én itthon maradok, és dolgozok.
Kitartást és köszönjük a frisst!

2020.04.03. 18:20
Blackfield

Még csak most jutottam el ide, és örömmel látom, hogy volt/van újra friss! Köszönöm a kemény és áldozatos munkát és a töretlen lelkesedést!

2020.03.29. 21:08
Lissa

Köszönet a frissért! Örülök, hogy nem tűntél el. :) A tapasztalataidat mélyen átérzem a kereskedelmi szférában... A maszkos beszólást pont a múlt héten kaptam meg én is.... cserébe azóta kötelező lett hordani. Néha napi 10 órába... :( Egyszerűbb lenne, ha  inkább a hozzánk betérők hordanák mindannyian arra a fél órára, amíg bent tartózkodnak....
De legalább van munkám, ami azért a jelen helyzetben nagy pozitívum sok embernek. Szóval kitartást neked is, és mindenki másnak! :)

2020.03.26. 12:49
barbarastar

naygon köszi!!!!!

2020.03.26. 01:11
Senna

Hát..... Nagyon örülök, hogy itt vagytok 

Köszönöm a friss mangafejezeteket! Külön azt a szándékot, hogy a perverzebb fajtából válogattatok 

Teljesen egyetértek. Sajnos sokaknak kell dolgozni nap mint nap, hogy ne álljon meg az élet míg mások nem törődnek maguk és környezetük egészségével sem. Pedig igazán nem sok az, amit kérnek tőlük. Kitartást mindenkinek és vigyázzatok magatokra! 

2020.03.25. 19:02
amani

Sziaaa!

Köszi szépen a frisseket! 

Én egyébként is itthon dolgozom, úgyhogy nekem nem nehéz betartani azt, hogy itthon maradjak.

Teljesen egyetértek Veled, miért nem tudják megérteni az idősek, hogy az a legjobb, ha otthon maradnak!? Áhh, már nem is rugózok rajta, mert csak "felhúzom" magam miatta.

Kitartást Neked, és azoknak, akiknek menni kell dolgozni! Vigyázzon Magára mindenki! :)

2020.03.25. 15:19
neko-chan
Én Tescoban dolgozom.. tudom miről beszélsz 😅 nagyon örülök hogy feléledt az oldal mint főnix a hamvaiból, felüdülés ilyen időkben (ez úgy hangzott mintha valami nyugdíjas lennék pedug csak 22 vagyok🤣) kikapcsolódni egy kicsit. Köszönjük, kitartás!
2020.03.23. 00:38
Nikoletta
Köszönöm a frisseket! Teljesen megértelek. Én gyári dolgozó vagyok, és jelenleg még mi is dolgozunk 12 órában. Nehéz helyzet, de muszáj menni. Viszont én sem értem, hogy aki megteheti, hogy otthon marad, az miért nem teszi. Kitartást kívánok neked és mindenkinek, akinek muszáj mennie! Mindenki vigyázzon magára és egymásra!
2020.03.22. 22:28
Haneul

Köszönöm szépen a frisseket ! 😊☺️

2020.03.22. 19:38
-R-K-

Örülök, hogy nem halt el az oldal és lesznek (még ha egyeseknek lassúnak tűnő ütemben is) frissek ezután is.

Minden egyes megosztott szavaddal egyetértek, értem a dühöt, amit kiváltanak az emberek belőled.

Végre valaki, aki leírja, hogy az emberek nem csak nyugdíjasokra/öregekre és diákokra/home office-ban dolgozókra oszlik, hanem igen sokunknak minden egyes nap be kell mennie dolgozni a világban kialakult helyzet ellenére is - nálunk még semmi védőeszközt sem biztosítva kell tenni a dolgunkat. Végre, aki nem azon abajog örömében, hogy megtanulhat kenyeret sütni, rendet rakhat a szekrényében, ugyan melyik harmatgyenge sorozatot nézheti meg egyhuzamban stb. Mindenki hepi az otthon maradás végett, de sehol nem futottam még bele olyan hozzászólásba: emberek, aztán a sok otthon maradt, kiesett munkaidő után, ugyan hogy fizetitek ki a rezsit? Ja, mert ez nem trendi, ha valaki bérből-fizetésből él és nincs 20 évre elegendő megtakarítása a bankban?! ;)

Bocsánat, tudom ez egy kikapcsolódásra szánt oldal, de kijött belőlem az "állat". :)

Minden jót kívánok Nektek és MINDENKI VIGYÁZZON MAGÁRA!

2020.03.21. 21:36
rojcsi
Köszi a frisset! Kitartást a munkádhoz, sajnos tudom saját tapasztalatból az ügyfélszolgálati munka nagyon idegörlő. Anyukám már több, mint 10 éve nem jár postára, én se, elektronikusan utalom az összes csekket. Folyamatos munkarendben dolgoztam, néha azt se tudtam melyik nap, v melyik napszak van (12 óra munka + 4 óra utazás. Akkor szoktam át az utalásra... Boltba is én járok, csak az erkély marad neki és a kerr, ha akarja, de ott senkivel sem találkozik. A szomszédom pár hét múlva szül, neki és az özvegynek is hozom, ha kérnek vmit. SEGÍTSEN AKI TUD!
2020.03.21. 20:55
alissz

Köszönöm  szépen a frisst!:)

2020.03.20. 21:22
Ayuchan

Köszi szépen a frisseket.  Kitartás!!

2020.03.19. 21:36
Windwalker

Örülök, hogy megvagytok! 

Kitartás minden első vonalban lévőnek!!!! Vigyázzatok magatokra!

2020.03.19. 18:44
ciel
Csak annyit tudok írni hogy kitartás és kitartás!!!😁 mindig lesz jobb és köszönöm a frisseket 😊
 

Akiket szeretünk

Kaibutsu
UraharaShop
AnimeSeries

 

 

Red Light Yaoi Team
Copyrigh © 2006-2021 Red Light Yaoi Team