RED LIGHT YAOI TEAM - A Yaoi Vöröslámpás Negyede
Dráma CD-k

Szerzői jogok

Az itt megjelenő írások kizárólag az író tulajdonában állnak.

A Red Light Yaoi Team csakis az Ő engedélyükkel teszi közzé.

Az írók engedélye nélkül más weblapon tilos a közzététel!

A történetek között találhatóak anime, manga, novella karakterek felhasználásával kitalált irományok, ezek nem tartoznak az eredeti műhöz, nem az eredeti alkotók szellemi terméke, csupán egy-egy rajongó fantáziájának köszönhető alternatív szálak, befejezések!

Az itt megjelenő írások, fanfictionök, szerepjátékok, szerepjátékokban alkotott karakterek az írók/szerzők tulajdonában állnak, szellemi termékeik, és a beküldés, feltöltés pillanatától az oldal tulajdona is egyben. A fentebb említett irományok eltulajdonítása az írók előzetes írásban tett engedélye nélkül lopásnak minősülnek, a lopás pedig büntetendő. Ha fel szeretnél használni valamit az oldalról, azt előbb írásban (e-mail) kérd el a szerző(k)től! (Kérd el előbb, hidd el, örömmel oda fogják adni, hiszen az íróknak/szerzőknek az csak jó, ha minél több helyen olvashatják a műveiket.) 

Az írók/szerzők álltal írt történetek és karakterek csupán a képzelet szüleményei, nem létező események, személyek. Bármilyen egybeesés a valósággal, élő vagy holt személyekkel kapcsolatban csak a véletlen műve. Ebből kifolyólag a karakterek közötti szeretet, szerelem, utálat, gyűlölet, stb nem a készítők igazi személyisége felé irányulnak. Egy író/szerző se vegyen semmit a saját személyére, mert csak az általa kitalált karakaterére irányulnak az egyes érzelmek, nem pedig az íróra/szerzőre. Amennyiben a történet(ek)ben szereplő karaktert az író önmagáról mintázta, az teljes egészében az ő magánügye, viselje el a kritikákat szemrebbenés nélkül. Majd gondolkodjon, mielőtt esetleg megszólalna az egyébként nem valós(!) karaktere védelmében, hiszen az olvasóknak nincs információjuk az író személyéről.


Az oldalon lévő mangákra vonatkozó szerzői jogok.

Minden mangához való jog a mangakát és a kiadókat illet. A szkenlésönökhöz való jogok pedig a szkenlésönt készítő csapatokat illet. A Red Light Yaoi Team csupán a Magyarországon még magyar nyelven ki nem adott mangák magyar fordítását és szerkesztését készítette, így az általunk, vagy részben általunk készült magyar változatokhoz a jog az oldalt illeti, a beküldés, feltöltés pillanatától kezdve. Ha bármelyik általunk magyar nyelvre fordított manga kiadásra kerül Magyarországon, az azonnali hatállyal törlésre kerül az oldalról, és már csak az online és könyvesboltokban lesz elérhető magyar nyelven kézbe vehető formában (is).


A könyv fordításokkal kapcsolatosan.

Minden könyvhöz való jog az írókat és a kiadókat illet. A Red Light Yaoi Team csupán egy mindenki számára elérhető magyar nyelvű fordítást hozott el kizárólag addig, amíg azokat hivatalos magyar kiadók elérhetővé nem teszik magyar nyelven. Ha bármelyik általunk magyar nyelvre fordított könyv kiadásra kerül Magyarországon, az azonnali hatállyal törlésre kerül az oldalról, és már csak az online és könyvesboltokban lesz elérhető magyar nyelven kézbe vehető formában (is).


A szabályok nem ismerete nem mentesít a betartásuk alól. A fentebb/GYIK-ben leírtakat minden ember elfogadta attól a pillanattól kezdve, hogy a munkája felkerült a Red Light Yaoi Team weblapjára.


A szabályváltoztatások jogait fenttartjuk!

 

Akiket szeretünk

Kaibutsu
UraharaShop
AnimeSeries

 

 

Red Light Yaoi Team
Copyrigh © 2006-2021 Red Light Yaoi Team

Az oldal megtekintése 18 éven aluliak számára tilos!