RED LIGHT YAOI TEAM - A Yaoi Vöröslámpás Negyede
Dráma CD-k
FŐOLDAL
FŐOLDAL : 607. Friss / Magyar kiadás: HIM

607. Friss / Magyar kiadás: HIM

Sessy  2019.04.01. 02:29

Sziasztok!

Évek óta készülök valamire, aminek habár nem is teljesen úgy jött el az ideje, ahogy szerettem volna, de talán jobb, ha láthatóbb helyeken is értesültök az álláspontunkról bizonyos dolgokat illetően. (Most hogy végre van két szabadnapom karácsony óta, amit nem ügyintézéssel kell töltenem, alkalmankénti 66 perces várakozási idővel egy-egy hivatalnál... xD)
 
Ezt a csapatot 2006-ban már eleve olyan nézeteket vallók alapították meg, akik szerint "Ha van rá lehetőséged, vedd meg!" (lehetőleg az eredeti verziót), és ez a mai napig nem is változott meg. Nem egy bolt elérhetősége van a linkjeink között azóta is.
 
Mióta csak a csapat tagjává váltam, arra a napra vártam (és várok is), hogy egyszer kimondhassam a következő sorokat:
Hivatalos magyar nyelvű kiadás készült el az egyik kiadónak köszönhetően a korábban már általunk is (ingyenesen) lefordított alkotásból, ezért a mai naptól a csapatunk már nem teszi közzé, ti se terjesszétek tovább! Ezt egy kicsit konkrétabban, tehát kiadót és címet megnevezve szerettem volna mindig is kimondani nektek boys love mangánál, de a sors úgy hozta, hogy ez több mint 10 év elteltével még mindig nem történt meg. Viszont! Talán az első lépések már megtörténtek efelé az út felé is, hiszen nagy örömünkre, egyre több könyv készül (javarészt magánkiadásban) homoszexuális témában, aminek köszönhetően most nem mi hoztuk el nektek, hanem a Könyvmolyképző Elle Kennedy és Sarina Bowen közös könyvét, a HIM-et. Így hála istennek, de főként a kiadónak, innentől kezdve, a mi fanfordításunkra nem lesz szükségetek. :)
 
Jómagam már karácsonyra megkaptam a könyvet ajándékba, azóta készülök nektek is elmondani ezt a nagy és örömteli hírt. Nem tudom, hányan tudjátok még, de nem a HIM (és a folytatása: US) az egyetlen hokijátékosokkal foglalkozó Elle Kennedy könyv. Tágabb értelemben tartozik hozzá még további négy, a HIM történetéhez nem kapcsolódó, hetero történetekkel bíró kötet is, ezek a következők időrendben:

1. The Deal:
Az üzlet

>>INFO<<
 

2. The Mistake:
A baklövés

 >>INFO<<
 

3. The Score:
A pont (Ez a kedvencem a hetero kötetekből! Imádom Deant! :P)

>>INFO<<
 

4. The Goal:
A cél (Sajnos ebben egy szójáték nem jött ki túl jól Sabrinát illetően, aki maga is a "cél".) 

>>INFO<<
 

5. HIM:
Ez a srác (Szerintem már tudni fogjátok a puritán jelentését a címnek. xD) 

>>INFO<<
 

6. US
(Nem kutakodtam a megjelenéséről, magyar címet nem tudok hozzá - bár tippem: "A srácok" cím lesz -, de ajánlom, hogy megjelenjen, ha már az első megjelent! ...Mert még nem olvastam én sem.)

 

Mindegyik könyv elolvasását és megvásárlását melegen ajánlom nektek! Én már megtettem... (Ami azt illeti, a 3. kötetet eddig csak négyszer olvastam el... és imádom, ha még jól is >>mutatnak.<<) Plusz a Könyvmolyképző kiadó azért jó, mert gyakran ad ajándékba a rendelésekhez egy plusz könyvet (nem választható).
 
Ám de...! Nem maradhat el a bejegyzésem valami olvasnivaló nélkül, ezért amíg a magyar kiadók nem látnak fantáziát, vagy ha úgy tetszik, pénzt a mangák kiadásában, addig továbbra is rá vagyunk (én is) utalva a fancsapatokra és az ő kis fanfordításaikra. Így, mivel szükség van ránk is, végre elhozhattuk nektek az egyik régen várt mangánk fordítását is: 

Manga:
Gyilkos suttogás: 17. fejezet
Igyekszem ma-holnap még jelentkezni, mert van mivel, és végre technikailag is újra biztosítani tudom őket. ^^

Ja és! Kitartás az óraátállítást megszenvedőknek! Tudjátok, sorstársak vagyunk... ;)


10 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2019.11.05. 17:16
bbedyy

 

Most olvstam a Molyon, hogy talán jövőre jön a HIM 2 része de nem igérik biztosra lehet csak 2021-ben fog mejelenni. Én ezért nem szeretem a KMK-t mert mostanában ezt csinálják a sozataikkal megjelenik egy rész utánna várni kell majd 2 évet a következőre.

2019.04.26. 18:51
Kiscica

Szia, köszi szépen a sok infot és hogy tovább folytatjátok a fordításokat ! 

2019.04.14. 14:05
Miyuki

Köszönöm a részletes könyv ajánlót és a friss fejezetet! Sajnos végig olvasni még nem volt lehetőségem -beleolvasás alapján ígéretesnek tűnik- így mindenképp pótolni fogom.

2019.04.04. 21:09
wikl

Pont a múltkor voltam a helyi könyves boltban amikor egy ismerős könyv akadt a kezembe. Meglapődve olvasom a címet HIM, olvasom a hátulját. Na mondom ez ismerős ( fel csillant a aszemem) egyből meg is vettem. Attól függetlenűl, hogy nállatok már elolvastam. Nállatok mindig jókat olvasok. Köszönet ezést a sok új frissért is :)

2019.04.02. 22:59
Senna

Nagyon köszönöm a friss fejezetet! 

És köszi az infókat is. Az tényleg sajnálatos, hogy nem karolnak fel bl mangákat, de egyelőre nem sok reményt látok, hogy a közeljövőben ez változna. De legalább a könyvekben látnak fantáziát 

Nagyon jó újra hallani rólatok 

2019.04.02. 21:59
Yuuki212
Én az első négyről nem is tudtam 😲😲😲 Köszi, az infót! Ha nektek ennyire tetszett (kommentelő és Sessy) akkor biztos nekem is fognak!!!😍 ..plusz úgy is közeleg a szülinapom, ideje meglepnem magam 😂🤣
2019.04.02. 16:23
bubu

szia én mind a 4 kötetett megvettem és a HIM is pedig töletek olvastam először forditást én is nagyon várom a US cimü könyv mejelenését magyarul és köszönöm a munkátokat

2019.04.01. 21:21
Lissa

Köszönet a frissért! A HIM megjelenésének már akkor megörültem, mikor még csak hír volt, mert bár mára már nagyon szeretek gépen olvasni, de imdáom a papír illatát és szimplán jó érzés ha ránézek a kis mini könyvespolcomra. :)Az is tény viszont, hogy csak azt vásárolom meg, amiért tényleg rajongok. Ezért is lehetett, hogy bár több meleg köny van ami már érdekelt, és ki is adták magyarul, de a legelső hivatalos kiadás a HIM volt, amit megvásároltam. Pont azért mert általatok már megismertem és tudtam hogy ezzel nem lövök bakot, hiszen remek történet, amit még később is elő fogok venni. :)
Szóval a remélem, hogy a ti rajongói fordításotok másokat is arra ösztönözött (vagy ösztönöz majd), hogy az eredetit is megvásárolja. :)

2019.04.01. 21:20
alanafowl
Az első öt könyv a polcomon :) Ebből a sorozatból az első és a negyedik könyv is kedvenc, a Him meg pláne. Egyébként volt pár szófordulat, ami a fanfordításban szerintem ezerszer jobb volt, mint a kiadói változatban. :) Az US remélem hamar megjelenik, mert nagyon kíváncsi vagypk a folytatásra.
2019.04.01. 14:49
Hayako

Klassz kis polc, Sessy! :) Köszönöm a frisset, már nagyon vártam! XD

 

Akiket szeretünk

Kaibutsu
UraharaShop
AnimeSeries

 

 

Red Light Yaoi Team
Copyrigh © 2006-2021 Red Light Yaoi Team

Az oldal megtekintése 18 éven aluliak számára tilos!