RED LIGHT YAOI TEAM - A Yaoi Vöröslámpás Negyede
Dráma CD-k
FŐOLDAL
FŐOLDAL : 606. Friss ~ Boldog Újévet!

606. Friss ~ Boldog Újévet!

Sessy  2019.01.01. 19:06

Sziasztok!
 
Talán ez furcsán hangozhat, de nem igazán vagyok a szavak embere, és igen nehezen megy kifejeznem dolgokat, ezért csak néha próbálkozom. Megeshet, hogy erőtlennek fog látszani... Személy szerint nem is gondolom, hogy minden feltévedő el is olvasná végig, sokszor részben ezért fogom kurtára a közléseimet.
 
Igazából ezt a kis "beszédet" már nagyon sokszor meg akartam nektek írni, csak trehány mód végül sosem jutottam el oda... Figyeltem néha a látogatószámot, és akárhányszor megláttam, mindig sikerült megdöbbennem, mert ha bár én magam már nem is látogattam gyakran az oldalt, de közületek még mindig nagyon sokan megfordultatok, és ez... komolyan mondom, hogy jólesett látni, megható volt és most is az, ami sikeresen lelkiismeret-furdalást is kelt bennem. Ezek szerint még mindig van jó néhány ember, aki szeretné, ha nem csak a kihalt weboldalra kellene fellátogatnia, és még mindig vagytok ott valahol valamerre a nagy világban, akik reménykednek, hogy osztunk meg valamit. Ezt valamelyest az is alátámasztja, hogy közel egy időben, karácsonykor, pont mielőtt kilőttem volna a PBB cikkjét, nem egy ember írt nekem kísértetiesen hasonló,"baljós veszedelemről" kérdezve felőlünk: mi van velünk, jól látják, hogy nem látnak semmit? Ilyesmi...
Annyi biztos, hogy a 2018-as év nem a mi évünk volt, és nem akarok senkiben hiú reményeket ébreszteni: nem tudom, hogy valaha is visszanyerjük már a mi piroslámpás negyedünk egykori fényét. Ebben sok minden közrejátszik, a legfőbb dolog pedig én magam vagyok az: egyszerűem elbuktam. Nem tudtam felnőni a saját csapattársaimhoz, nem tudtam felnőni hozzátok sem, hogy azt nyúthassam, amit szeretnék és megérdemeltek.
 
Innentől csak unatkozóknak: ...Próbálkozhatok még időnként, de az az igazság, hogy mögöttem mindig állt egy bástya. Egy sziklaszilárd bástya, aki valamilyen téren felettem állt és tanított, segített. Ezt a szerepet jelen pillanatban senki nem birtokolja. Mondhatnám kicsit vidámabb hangvételben, hogy eltörölték a katonai játékom halhatatlanná tevő kódját. Egy tábornok egymagában, a jobb vagy bal kezei nélkül egyáltalán nem, vagy nem jól képes teljesíteni a küldetéseit.
 
Ezeket a sorokat még tavaly írtam... és nem volt szándékos, de a katonai hasonlatok nagyon is idevágóak, mert a mai, újévi friss katonás történet. Pontosabban kettő történet: egy új és egy folytatás. Az igazat megvallva az új történetre egyáltalán nem számítottam, hogy feltehetem nektek, nincs benne a kezem és eszem munkája, ez nekem is ajándék! :D Ajándék miattatok, mert ajándék nektek is, mert amit nektek adhatok ajándékul, az nekem is ajándék. Érthető lett ez? Nem vagyok ebben biztos. xD Mindenesetre az én újévemet nagyon sikerült feldobni azzal, hogy meg tudlak titeket ajándékozni a Különleges erők első könyvével is... eeezt nem ragozom tovább. :)
Jelen pillanatban én tök boldog vagyok, úgyhogy nektek is kívánok minden (nem/) tevékenykedő csapattagom nevében is: BOLDOG ÚJÉVET! 
 
Friss:

Könyv:
Fast Connection (Gyors kapcsolat): 7. fejezet
Special Forces (Különleges erők): 1. könyv
 

Bocsika, hogy olyan komorul kezdtem a dologhoz, én magam is az voltam, de remélem, a végére átjött, hogy minden pihe-puha, cukormázas boldogságtengerben fürdik errefelé! 
 


15 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2019.01.22. 19:11
miliko10

Kedves Sessy!

Személy szerint régen hallottam felőled, aminek nem örülök. Észrevettem én is, hogy kevesebb a friss, de mint sokaknak, nekem is sok időm elment a munkával+sulival, és kihagytam pár évet ebből az életemből. De az az igazság, habár sokan változnak/unk, valami azért megmarad, és ahogy én is visszatértem, és próbálom összeegyeztetni az életemmel, mert nagyon hiányzik mind a mangák, animék, írás, remélem, neked is menni fog. Én továbbra is nagyon szeretem az oldalt. Tudom, hogy rengeteg munka van emőgött. (Én is próbálkoztam, de úgy látszik, kicsit bénácska vagyok hozzá, vagy csak sok gyakorlás kellett volna, most meg sok idő.)

Kívánok az új évre sok-sok kitartást, örömet és boldogságot, na meg rengeteg fejezetet.

2019.01.09. 21:01
Yuuki212
Szia Sessy! Nagyon boldog új évet!Minden álmod váljon valóra amit kitűztél erre az évre, jó egészséget és sok boldogságot neked és kitartást a munkához és az életedhez! Nagyon szépen köszönöm amit ezért az oldalért tettél és tenni fogsz, nagyon szeretem! Sokat olvasom, kb. mindent elolvastam már igazából, van amit töbször is. Remélem a továbbiakban is majd tudod folytatni, lesz rá energiát és időd az életed mellett még hogyha nem is sűrűn, de időnként. 🤩❤ Én és sokan mások is türelmesen várunk mindent, ahogy láthatod. 😁
2019.01.07. 21:25
fannabelle
Köszönöm szépen a friss-t. ☺️ Boldog új évet és sok kitartás! Köszönöm szépen a sok munkát amit az életed melett beleölsz ebbe az oldalba.
2019.01.03. 18:08
alanafowl

Köszönöm az újabb frisset! Mindkettő szuper! 

Kitartás, mindig vannak hullámvölgyek, amikor az embernek nehezebben mennek a dolgok, de nehogy feladd!

Hálás vagyok az eddigi munkádért, nagyon sok jó történetet olvastam itt, és még szeretnék sok újat olvasni.  :) Szóval mindent bele! 

Megy a virtuális pozitív energia, lelkesedés, meg miegymás! 

 

 

2019.01.03. 17:41
satry

Boldog újévet kívánok én is ^^ Boldogabbat ~
Köszönöm az eddigi kemény munkátokat, imádtam/imádom olvasni a fordításaitokat ^^ Nagyon szép és igényes munkát adtatok ki a kezeitek közül,így nyugodt szívvel mondhatom SEMMIt se bánj ^^  Kitartást kívánok a magánéletben,biztos vagyok benne,hogy leküzdöd a nehézségeket. És tudod a bástya tetejéről elég szép a kilátás ~

2019.01.03. 16:38
amani

Sziasztok!

Egy kicsit megkésve, de Nagyon-Nagyon Boldog Új évet kívánok Mindenkinek! 

Szeretném megköszönni az egész éves munkátokat! Én személy szerint örülök mindennek, még egy ici-pici morzsának is, és nem bánom, ha várni kell rá. Tudom, hogy az oldal munkálatai mellett Mindenkinek van magánélete, munkája, sulija... stb. Éppen ezért is vagyok olyan hálás mindenért, hogy mindezek mellett még az oldalra is jut idő. 

 

2019.01.02. 19:51
szmoleage

Nagyon Boldog új évet kívánok a Red Light Yaoi Team-nek és a tagoknak.

Köszönet a munkádért és köszönet az írók/ szerzők/ fordítók munkájáért.

Szerintem ezután is nagyon sokan várjuk a frisseket akármilyen lassan is csordogál!

2019.01.02. 17:44
Kiscica

Nagyon Boldog Új Esztendőt Red Light Yaoi Team !!! 
Nagyon szépen köszönjük az eddigi és remélhetőleg az elkövetkezendő munkátokat !!!
Én személy szerint nagyon hálás vagyok a sok fordításért , és azt gondolom még sokan vagyunk így!!
Megértem, hogy nektek is sok dolgotok és gondotok van, de nekünk ezek a mangák, könyvek, novellák addnak erőt és segítenek kicsit feltöltödni !
Szóval nagyon bízom benne , hogy folytatjátok, és a Vöröslámpás negyed vissza tud térni régi fényéhez ! 
Remélem sikerül hozzászólásainkkal és látogatásainkkal ösztönözni és örömet okozni nektek !
Kítartást, sok erőt és örömet a fordításokhoz !

2019.01.01. 23:20
Senna

Boldog új évet Red Light Yaoi Team!

Köszönet az év első ajándékáért és az elmúlt év munkájáért! Egy fejezetben is rengeteg munkátok van, így akár csendesebb volt az elmúlt év akár nem mindenért, amit tőletek kapunk hatalmas köszönet! 

Csatlakozom az előttem szólókhoz: biztos vagyok benne, hogy sokan még sokáig ugyanilyen gyakorisággal fogják látogatni az oldalt. Aki valamilyen úton módon eljutott a műfajhoz, azonnal eljut hozzátok is és csapdába is esik  

Kitartást, erőt, boldogságot és egészséget az idei évre! 

2019.01.01. 22:51
neko-chan

Boldog Új Évet! Köszönet az egész éves munkátokért és hogy üzemeltetitek az oldalt fáradtságos munka árán értünk olvasókért ezt nem lehet elégszer megköszönni. Csak így tovább! 

ui: köszi a frisst, el sem hiszem hogy a Különleges erőket itt látom ráadásul az egész kötetet letölthető állapotban, tényleg olyan JÓ HOGY VAGYTOK!!!!!!

2019.01.01. 22:46
babik93
Szia! Nagyon köszönöm a kitartó és csodás munkádat! Sok erőt és lelkesedést kívánok neked az újévre, mindanyiunk örömére XD!
2019.01.01. 21:53
Lissa

Boldog és eredményes új évet kívánok minden csapattagnak és látogatónak is! Mindenképpen hatalmas hálával tartozom nektek, amiért ennyi mindent megosztottatok. Leírhatatlan sok munka lehet és mindezt úgy, hogy a legtöbbötök dolgozó személy mellette... csak csodálni tudom a kitartásotokat, mert az aztán kell mindehez. Jómagam is a csendesebb tipusú emberek közé tartozom és általában a hozzászólásokban próbálom átadni mennyire szeretem ezt az oldalt még ha a legtöbbször csak felnézek és olvasgatom amiket ti írtok. :) Biztos vagyok benne, hogy sokan vannak még hozzám hasonlóak, így bátran mondhatom hogy töretlen reménnyel továbbra is rengetegen fognak ide felljárni.  Ki hangosabban, ki csendesebben, de mindig tisztelettel a munkátok iránt.

És most: egy óriásit vísít belül. Úristen el sem hiszem, hogy teljesen le lett fordítva a teljes első könyv év végi ajándéknak. Az utóbbi időben kevesebb időm volt /és pocsék évvégém/ így hanyagoltam a livejournalt  is, rendesen lemaradva a fejezetekkel. Na de most. :D Megkersem hol is jártam és belevetem magam, kit érdekel hogy holnap munka, majd valahogy túl élem zombi módban. xD
És a Fast Connectionról sem feledkezek meg természetesen, hiszen azt is nagyon szeretem.
Szóval hatalmas hálám  a frissítésekért most. Ennyire fantasztikus évkezdés után ez az év már rossz nem lehet.
Nektek is sok pozitív energiát mindenhez. :)

2019.01.01. 20:58
Miyuki

Szia Sessy! Először is had kívánjak az egész csapatnak egy boldogabb évet mint a tavalyi volt. Jómagam is szintén napi szinten fellátogatok, izgatottan, reménykedve, mert nektek hála magyarul olvashatom ezeket a remek műveket. Annak idején, amikor belecsöppentem ebbe az egész yaoi univerzumba a ti általatok fordított manga volt az első, sok évvel ezelőtt. És igen bátran merem azt mondani sok ember nevében, hogy te/ti egy meghatározó bástyájává váltatok ennek a műfajnak. Próbálok itt arra célozni, hogy miközben mögötted mindig állt egy, úgy létre is hoztál egyet -több társaddal együtt- azzal, hogy életre hívtad a yaoi vörös lámpás nyegedét. Nem számít mennyi idő is telik el, lehet, hogy olykor halványabban pislákol az a vörös lámpa, lehet, hogy néha vastagabb a köd, mint amire számítani lehetett, de biztosak lehetett benne, hogy vagyunk itt jó néhányan olyanok, akik ennek ellenére is követik azt a halovány fényt, mert szeretjük és tiszteljük azt amit csináltok. 

2019.01.01. 20:23
Haneul

Szia! Köszönöm a frisseket :) Szeretném megköszönni az egész éves munkátokat és nagyon Boldog Új Évet kívánok mindenkinek! :)

2019.01.01. 20:10
Nickikee
Szia!! Köszönjük ezeket a csodás frisseket!! Tudom, hogy sokan vannak olyanok, mint én aki minden nap egyszer mindneképp felnéz az oldalra. Mindig várom az óriási csodákat, melyeket nekünk készítetek. Nem baj ha akadozva, nem baj ha lassan, mert értünk dolgoztok annyit a fejezetekkel. Hogy az ilyen nyelvtudatlanok is tudják olvasni ezeket a kiváló mangákat, könyveket. Nektek köszönhetem rengeteg kedvenc megismerését. Ezer Köszönet érte!! <3<3<3 És azt is Köszönöm, hogy létrehoztátok ezt az oldalt! IMÁDOM!!! <3 :3
 

Akiket szeretünk

Kaibutsu
UraharaShop
AnimeSeries

 

 

Red Light Yaoi Team
Copyrigh © 2006-2018 Red Light Yaoi Team