RED LIGHT YAOI TEAM - A Yaoi Vöröslámpás Negyede
Dráma CD-k
FŐOLDAL
FŐOLDAL : 593. FRISS

593. FRISS

Ray Edwards  2018.03.04. 14:43

Sziasztok!
Nem szeretnék most sokat írni, mert szerintem tudjátok, hogy mit rejt a mai friss. Bezony... A HIM utolsó részét! Nasi, üdcsi bekészítve, dőljetek hátra, és élvezzétek a show-t!
Az is nekieshet, aki eddig a befejezésre várt!
Nagyon örülök, hogy az egyik legkedvencebb (van ilyen szó? :D ) könyvemet ennyien szeretik, és annak is, hogy megoszhattuk ezt veletek!
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, ezért kérlek titeket, hogy a könyv adatlapján írjátok meg mit is gondoltok ti erről a műről! Hogy vagytok a hokival, megszerettétek? Wes vagy Jamie jön be jobban? Vagy mindkettő?  Vagy egyszerre? Mit gondoltok a végéről? Mit gondoltok az egészről? Tetszett a könyv stílusa? Bármi, ami eszetekbe jut. 
Mivel sajnos kiváncsi-fáncsi természet vagyok, és nem tudjuk pontosan hányan olvassátok a könyvet, ezért ha nem is akartok hosszú részletekbe bocsátkozni, csak írjatok valamit, hogy tudjuk, eljutott hozzátok a könyv! Köszönjük!
De minden vég valami újnak a kezdete is...
Saját magamból kiindulva, ha egy jó könyv végére érek, mindig ki vagyok borulva, hogy vége van és nem tudom tovább olvasni. Egy újabb kifejezetten jó könyvre ácsingózom ilyenkor...
Hát, ezt a dilemmát szerettem volna nektek megoldani azzal, hogy a RLYT színpadán ma egy új párost köszönthetünk a szemtelen szőkeség és ezüstróka képében!
Kicsit más, mint a HIM, de szintén nagy kedvencem. Ha bíztok az ízlésemben, akkor vágjatok bele, nem fogtok csalódni! :)

Könyv:
Him: 36-42. fejezet ~ VÉGE Katt ide >>>
ÚJ KÖNYV: Fast Connection 01-02. fejezet  Katt ide >>>

Manga:
Soredemo Kamawanai: 1. fejezet Katt ide>>>


Kellemes nyálcsorgatást hozzá!

 


7 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2018.03.11. 10:14
Misa-chan21
Annyira imadom, köszönöm! *-* Az új könyv valami mennyi, sok sok puszi a fáradozasért! :D csak így tovább, imadlak titeket! 😍
2018.03.08. 23:24
96neko

Köszönöm szépen a fáradozásaitokat! Bevallom, ez az első kommentem, pedig szinte már a csapat kezdete óta mindent olvasok ami felkerül. Könyvek esetén mindig megvárom, hogy teljes legyen, majd egyszerre befalom. Most is ezt történt . Aztán elolvastam az új könyv ismertetőjét és életemben előszőr belekezdtem egy nem teljes könyvfordításba, most meg alig férek a bőrömbe, mire kijön a folytatás.

 


Válasz:
Oh, hát akkor nagyon szépen köszönjük a kommentedet, így, hogy mint tősgyökeres veterán átestel a tűzkeresztségen! Igyekszem a kövi fejezetekkel.. Csak az új IKEA konyhám véráldozatokat követel...
Ray

 

2018.03.06. 20:21
Lissa

Köszi szépen! Amint elolvastam/befejeztem a Him-et mindenképpen jövök ömlengeni róla a könyvszerkcióba. :D
És az új könyv is nagyon érdekesnek tűnika leírása alapján. Szeretem az ilyne leszerelt katonás cuccokat (is:D). Nagyon kíváncsi vagoyk rá, de azzal biztos várok még egy kicsit, hogy sokat olvassak egyszerre belőle.

2018.03.04. 23:17
alanafowl

HIM befejezés, és egy új könyv! Szuperek vagytok.

2018.03.04. 22:01
Nickikee
Köszönöm szépen mindet!! 💗 😆😍😍
2018.03.04. 21:14
Kiscica

Köszönjük szépen a HIM befejezést !!! Már töltöm is le ezerrel és olvasom 
Majd  az izlésedben bízva, jöhet az új könyv 

 

2018.03.04. 15:18
Ryuuemi214

Angyalok vagytok. :) Nagyon szépen köszönöm a frisseket. :)

 

Akiket szeretünk

Kaibutsu
UraharaShop
AnimeSeries

 

 

Red Light Yaoi Team
Copyrigh © 2006-2018 Red Light Yaoi Team