RED LIGHT YAOI TEAM - A Yaoi Vöröslámpás Negyede
Dráma CD-k
FŐOLDAL
FŐOLDAL : 589. FRISS

589. FRISS

Ray Edwards  2018.02.04. 23:17

Először is: Házi praktikák rovatunk következik. 
Ne vegyetek elöl kamuzsebes farmert! Csak ne! Soha! Mert veszélyes. Főleg, ha az ember lánya hajnali háromkor kóvályog a mellékhelyiségbe, miközben nyálcsorgatva izmos testeken és szürke szempárokon jár az agya, miután épp fordított. És mikor elérte a megkönnyebbülés Mekkáját, és leráncigálja a farmerjét... egy hatalmas PLACCS töri meg a csendet. És ekkor megkérdőjelezi minden fontos életdöntését, csak azt nem, hogy vízálló telefont vett. Gyorsan megfordul és szembesül azzal, hogy a halálos félelme beigazolódott. A telefonja ott kuksol a víz mélyén a tátongó porcelánszörny gyomrában. Gyorsan kikapja a telefonját, és letörölgeti. Majd megszégyenülve kislattyog a fürdőszobából azon morfodírozva, hogy... Ez teljesen normális. Ez mindenkivel megesik... Ugye? Ugyeeeee?
Majd megnyugtatásképp abba a hibába esik, hogy a barátját megkérdezze a dologról, aki csak annyit mond: "You are an idiot.", amivel vitatkozni se tud a lány. Ezek után végső elkeseredettségében a mentsvárához, a legjobb barátosnéjához fordul segítségért... Aki a síró-röhögőgörcstől képtelen jó hosszú ideig megszólalni (no comment...), mert amúgy egyébként hasonló okok miatt tök új a telefon még. (Azt inkább hagyjuk is...)
Majd a lány végül feladja a küzdelmet teljes megsemmisülésében.
Ne vegyél kamuzsebes farmert! Ne legyél olyan, mint én!
A Házi praktikák rovatunkat hallották.
Másodszor... Meg kell mondjam, hogy nagyon büszke vagyok rátok, amiért ilyen sokat kommenteltetek és írtatok nekünk! Sessy is és én is minden hozzászólást olvasunk. És ti lendítetek át minket a nehéz napokon, és akkor is, mikor csatákat vívunk lektorálás és miegymás miatt. (Na, de még milyeneket! Ha tudnátok...) Főleg, hogy ez a következő 5 fejezet annyira strapás volt, hogy nekem legalább 10-nek tűnt... Sessy-nek meg még talán többnek is. (Bocsi!)
Harmadszor... Kicsit kifutottunk az időből, ezért bocsi, végig ment a fight köztem és Sessy között, talán jobban is, mint szokott... De csak azért, hogy a legjobbat hozzuk ki a fordításból! (És Shucha: 1:1!!!)
Na, de ma nem csak a HIM-ből kaptok frisset, hanem egy gyönyörű manga két utolsó fejezetét is elhoztuk nektek! Kár, hogy csak ennyi volt. Én még olvastam volna...

Könyv:
Him: 26-30. fejezet

Manga:
Void: 5-6. fejezet ~ VÉGE

Kellemes nyálcsorgatást hozzá!

 


15 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2018.02.12. 12:20
mezotystar

Köszönöm az olvasnivalókat

2018.02.11. 12:39
akai72

Elnéztem volna? Ezek szerint, igen. Mindenestre köszönöm szuper manga.


2018.02.07 17:00
Mukuro

Jaj, nekem. Én mindig nagyon vigyáztam a telefonomra és állandóan lepergett a szemem előtt, nem ám a wc-be esik... xD Hát, remélem meg tudják javítani

A frissekért pedig örök hála, végre elolvashatom a Voidot *-* (mottom: sose olvass aktív mangát, főleg ha az yaoi xD)

2018.02.10. 20:31
akai72

Nagyon köszönöm, bár picit még korai volt a befejezettek közé rakni, mert van folytatás.


Válasz:

Nincs folytatása, de ha szerinted van, hát mutasd meg, hogy én is lássam, melyik az.

Sessy

2018.02.07. 17:00
Mukuro

Jaj, nekem. Én mindig nagyon vigyáztam a telefonomra és állandóan lepergett a szemem előtt, nem ám a wc-be esik... xD Hát, remélem meg tudják javítani

A frissekért pedig örök hála, végre elolvashatom a Voidot *-* (mottom: sose olvass aktív mangát, főleg ha az yaoi xD)

2018.02.06. 22:57
rojcsi

Kilenc évig mobil telefon értékesítő voltam. Akkor gyűjtöttem be pár gyöngyszemet:

1. csak nők ejtik porcelán mélyére a mobilt

2. férfiak a kocsi telején hagyják, elindulnak, majd vissza tolatnak, utóbbi a mobil halála...

3. horgásznadrág zsebébe sem érdemes telcsit rakni, főleg ha beugrasz a halért :D

4. álló/folyó vízeink vonzák a mobilokat

5. a nokia fa nem nő ki, hiába szántod be...

és még hosszan sorolhatnám. 

Hogy vígasztaljalak az egyik barátnőmnek megmondtam: csak csepp. por, ütés álló telefont adok el neki. Azt is sikerült össze törnie, de legalább másfél évet kibírt.

Köszi az olvasni valót :D


Válasz:

Hát én eddig csak saját magam semmisítettem meg a telefonjaimat.

Egyszer mérgemben vágtam a földhöz (ezt inkább hagyjuk), szegény azonnali halállal elhalálozott.

Az előzőt úgy, hogy a pasim céges karácsonyi bulijára igyekeztünk, és a kurva hotelben nem volt víz, (milyen hotel már ez?) de még a slozin se. Mi meg jó kis wellnesezéssel meg nyugis készülödéssel számoltunk. Hát, rosszul. Haza kellett rohanni, mikor estére se jött meg a víz, és sunyi hotelosok tökre elsunnyogták a vizes témát, a barátainknak, akik később csekkoltak be, el se mondták, hogy nincs víz, mi szóltunk nekik. Szóval a nagy rohanásban, meg persze azért, mert szombat volt, és tele volt kocsikkal a házunk elötti ingyenes parkoló, hátra kellett beállnunk... Egyrészt ezért a sok szarakodás miatt, másrészt, mert nem vagyok oda egyébként sem az ilyen über fancy, puccos sznobériuzmusokért, és az sem tűnt kifejezetten jó ötletnek, hogy a pasim főnökei elött leiszom magam a sárga földig (na, jó az sehol sem jó ötlet...mert, hát ugye rólam van szó...), nem igazán repdestem örömömben. Sz'al a hátsó kerti journeym se volt életem utazása. Főleg, hogy szomszéd fűvére kellett beállni, és ott tiszta pehe-puhás a föld. A környezet adott volt. Mória bányász gödrei + én = garantált katasztrófa. A nagyon kis trendy cipellőmben beleléptem egy lyukba + vizes fű -> elvágódtam. Elesés, hát hova máshova, ha nem a kocsi oldalába? Ha beverem a fejem hát hol, ha nem máshol, mint a fogamnál? Sz'al jó, hogy megúsztam fogorvosos kitérő nélkül. A nagy kalamajkában pedig kiesett a teló a kezemből. Elmentünk a partyba, és azt hittem, hogy otthon hagytam a telóm ( erre gondolom az az enyhe agyrázkódás is rásegített, amit a nagy pofára esés okozott).  Közben kiderült, hogy az előbb említett barátom barátnője a hotel felé haladó úton tudta meg, hogy nincs víz. Ezért meg azért, mert ő is egy igazi badass... Kért egy vödör vizet az útszéli pubban, és a wc-ben megmosta a haját. És én még ezt hittem, hogy én jártam rosszul . :D

A végén persze, a szomszédom találta meg a párában meggőzölt telómat, ami még mindig szépen ki van purcanva. Ami rohadtul elszomorít.  

És csodálkoztok, hogy Sessy nem bírja ki nevetés nélkül? Mert én sajnos nem. 

"Ilyen is csak veled történhet meg!"

*sóhaj* Na, ja...

Ray

 

2018.02.06. 21:21
goldie01

Köszönöm szépen a frisst, ez egy nagyon ütős rész volt : ) Én még sose törtem össze a telóm :) Remélem, ezzel nem kiabáltam el a szerencsémet  :)

2018.02.06. 18:38
amdir

Wáhá Én is pont így voltam. A meloban mindig a farsebembe rakom a telom, mert... nem tom, ott kényelmesebb. xD
Mentem ki a wc-re letolom amit kell, erre nem kicsuszik az az isten átka egyenest a budiba. Szerencsére jó tököt vettem rá. xD túlélte.

A könyv iszonyat jó. Nem szeretem a hokit, de eza kettő earanyozza a napom. Ha ennek vége lesz még fordításban valami?


Válasz:
Mire érted? Ennek a könyvnek van egy második kötete is, az is majd fordításra fog kerülni, ha kicsit kipihentem magam. Nekem több betervezettem is van (láthatod a könyvek menüpont alatt). Őszintén szólva én úgy terveztem, hogy Fast Connection utána pedig a Try / Us (Him 2) egyidőben, hogy melyik lesz előbb publikálva, még nem tudom. Sőt, ez is változhat.
Ray
 

 

2018.02.06. 01:02
Habek

Ugyan ez történt velem 2 hete. Azóta szervízben van a 3 hónapos telefonom. Nem kapkodják el. 

Köszönöm a frisseket!

 

2018.02.06. 00:17
alanafowl

Tudtam én, hogy be kell néznem mielőtt aludni megyek :) Köszi a folytatást!

2018.02.05. 19:16
Ryuuemi214

Nagyon szépen köszön a frisset. :)

2018.02.05. 18:44
amani

Köszi szépen a frisst! Már nagyon vártam. 

Ami pedig a telefont illeti, nekem a sarkát sikerül mindig kiccakoznom. Ne kérdezd, hogy csinálom, de profi vagyok benne. Mert hát ugye, ha egyszer már rájön az ember lánya arra, hogyha nincs zseb a gatyóján, akkor, ha a felsőrészét lehajtja, akkor a telefon ideig-óráig bent marad. Aztán elég egy hirtelen mozdulat, és bamm. Már le is esett a teló, persze a sarkára, kirojtozódik. Na és persze, ha ez egyszer megtörténik, akkor elvileg tanul belőle az ember és nem csinálja meg még 1x. Na igen, de mivel rólam van szó, ezért gondoltam három a magyar igazság, és egy a ráadás. Úgyhogy, most az összes sarka cakkos. A párom válasza: "no comment". A barátosném nekem is sírva fetrengett a röhögéstől, amikor elmeséltem. :)))

2018.02.05. 17:45
Vivyskeee
Köszönöm szépen ^^
2018.02.05. 15:10
Hayako

2018.02.05. 04:40
Asami
Váááhááá dejjóoooooodejjoooooo! Még félig alszom, de így is az volt az első, hogy felnéztem, van-e friss. És iiggennn! Nem biztos,hogy vissza tudok aludni így, hogy ezek a fincsiségek várnak rám..... O_O Ezer kösziiiii! *.* (Egyébként.... egy nagyon kedves barátnőmmel is többször megesett már a telefonos dolog. Bár a porcelánszörnyet szerintem csak egyszer találta el vele. Legutóbb a viszonylag friss telefonja kiesett a zsebéből, megrepedt a kijelzője, jó drágán megcsináltatta, aztán eltelt 2-3hét, és ugyanúgy végezte szegény... most így használja, már nem bízik magában. XD )
2018.02.05. 04:37
Kiscica
Először is, szrem ez a probléma nők százaival, történik meg minden 10.percben .. 😁😁😁 Másodszor, nagyon de nagyon köszönöm a friss HIM részt 😍😎❤ Harmadszor, minden tiszteletem a tiétek, ezért a sok áldozatos és fantasztikus minőségű elhivatottsághoz!!! ❤💪😎👏
 

Akiket szeretünk

Kaibutsu
UraharaShop
AnimeSeries

 

 

Red Light Yaoi Team
Copyrigh © 2006-2018 Red Light Yaoi Team