RED LIGHT YAOI TEAM - A Yaoi Vöröslámpás Negyede
Dráma CD-k
FŐOLDAL
FŐOLDAL : 577. Friss

577. Friss

Ray Edwards  2017.12.09. 15:54

Sajnálattal hallottuk, hogy sok-sok év után az Anime Fanfiction Style több hónapos vergődés után nagy valószínűséggel bezárja a kapuit (részletek a Facebook oldalukon illetve a zárt csoportjukban). Mostanában - nekem legalábbis -, mindig olyan érzésem van, hogy az animés/mangás közösség kopik, szépen, lassan beszűkül, az emberek elvesztik az érdeklődésüket. Patinás oldalak szűnnek meg, morzsolódnak apróbb blogokra, oldalakra vagy Facebookra menekülnek. Az AFS egy tősgyökeres oldal (volt), ami mindig világítótoronyként állt a sötétségben, és az elvesztése ismét nagy csapás a közösségnek. Ezért is döntöttünk úgy, habár pótolni nem is, de egy kis részt be szeretnénk foltozni abból az űrből, ami utána maradt. Mégpedig úgy, hogy elkezdjük ide is feltöltögetni a régi oldalra hajdanán felkerült, beküldött írásokat!
Elég fáradtságos és hosszú munka lesz, ezért írónként, ábécé sorrendben haladva kezdtük el.
 
Ennek hozadékaként ismét várjuk a régi/új írók jelentkezését, új írások beküldését! 
Egy írásokkal foglalkozó béta/lektor pozició is megnyílt (vagy fog) a csapatban!
Jelentkezzetek!
 
FONTOS: Ismét Sessy-nek küldjétek az e-maileket, ha akartok küldeni valamit! Az "utolsó időkben" nem hozzá érkeztek be a küldemények, ezért lehet, hogy el van akadva egy-két fejezet Karasunál, akit jelenleg nem tudunk elérni. Karasu, ha olvasol minket, légyszi, írj!
 
Ó, és a friss, már akinek az:
Aenigma
- A nagy kibaszás... 
- Mangaka no Koi 
- Méltatlan 
- Van, aki véresen szereti 

5 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2018.01.15. 19:22
mezotystar

Nagyon örülők, jó hogy van lehetőség ismét olvasni ezeket

2017.12.30. 19:26
Nikoletta

Köszönöm szépen. :) Örülök, hogy visszakerülnek az írások. Ez a kedvenc részlegem. Köszönöm a munkátokat és a kitartásotokat. :)

2017.12.11. 22:59
Blackfield

Csak üdvözölni tudom a gondolatot, és hálásan köszönöm a munkátok.

... úgy gondolom, hogy ez a "felaprózódás" várható volt - egyre többen akarnak önálló oldalt, ahol jobban meg tudják "mutatni" magukat. ... de ennek az lesz a hátulütője, hogy az ember nem fog fél napot azzal tölteni, hogy ellátogasson a sok-sok oldalra a frissekért. Sokkal egyszerübb volt rögtön látni, egy helyen az újdonságokat. Apropó újdonság. Gyakorlatilag alig ismer meg az ember új "lapkat", csak akkor, ha kedve van egy-egy ismertebben megnézni az ajánlott linkeket.

... s bármennyire szomorú, de a hajdani "kezdő" korosztály lassan "kiöregszik" - az író és az olvasó is. Az életünkben sok új esemény, személy jelenik meg, amely fontosabbá válik, és egyre nehezebb lesz időt lopni bizonyos dolgokra.

Minden tiszteletem a Tiétek! Köszönöm! :]

 

2017.12.10. 00:14
goldie01

Köszi szépen az erőfeszítéseket ,amit tesztek ,hogy fennmaradjon ez a kisközösség. Én már az elején sejtettem,hogy ez lesz, látva ,hogy mi történt a töviskapu oldallalis.  Arra is azt mondták, hogy csak fejlesztik, meg együttműködnek más partnerekkel. Ja... évek óta.  Én ebben szándékosságot sejtek. Köszönöm az írásokat, nosztalgiázok,újraolvasom.

2017.12.09. 16:26
sirius-sama

Köszönöm szépen. Nekem Aenigma nem újdonság,de annyira szeretem az írásait, hogy újból el fogom őket olvasni.

ps: Várható volt hogy előbb utóbb eltünedeznek az anime- manga iránt érdeklődő emberek... Mindig attól függ, hogy ki van hatalmon.. Nem akartam belekeverni a politikát,de sajnos összefügg a kettő. Másik lehetőség hogy sokan átmennek Fantasy gamer szekcióba... Szerintem elfogadhatóbbnak tartja a külvilág,mint az anime-manga kulturát.

 

Akiket szeretünk

Kaibutsu
UraharaShop
AnimeSeries

 

 

Red Light Yaoi Team
Copyrigh © 2006-2018 Red Light Yaoi Team