RED LIGHT YAOI TEAM - A Yaoi Vöröslámpás Negyede
Dráma CD-k

Letörölt írások


Le kellett vennem Ael M. irományait az oldalról és gondolom kiváncsiak vagytok pontosan miért is, úgyhogy elmondom.


Mint az megfigyelhettétek nálunk ünnepekkor, mint a karácsony, a szilveszter, a húsvét, a mindenszentek, de még Valentin napon is úgy alakítjuk a frissítéseket, hogy sok legyen nektek. Ez azért van, mert szerintem az ember jobban szeret egyszerre több fejezetet is olvasni egy-egy adott történetből. 2011. február 14-ére is úgy alakítottam a dolgokat, hogy a manga fejezetek száma meghaladja a 10-et, és mivel egy ideje közkívánatra írásokat is felteszünk, ezért azokból is jár az ünnepekkor.


Nos, a frissítéseket általában este, és legtöbbször egyedül csinálom meg, vagy csak nagyon részben kapok segítséget. Tegnap (2011. 02. 13.) semmilyen segítséget sem kaptam, dehát gondoltam én, hogy ha valahol hibázok, azt ti úgyis észreveszitek és szóltok nekem, hogy javítsam ki. Ezzel szemben a chatboxban az a fejlemény fogadott, hogy Nakomiyu az új írónk, mit képzel magáról, hogy Ael M. leírását használja fel egy történetéhez. Ami persze nem így volt!


Az, hogy VÉLETLENÜL Ael M. egyik leírása Nakomiyu történetéhez került, az az ÉN HIBÁM. Előfordult ilyen már máskor is más embereknél, akik nem akadtak ki rögtön ilyen apró hibán, és nem vetették le MINDEN TÖRTÉNETÜKET. Mivel nem értek a HTML használatához, és mert szeretem, ha minden egységesen van kiírva (tehát minden írásnál ugyanolyan sorrendben a műfaj megnevezése, a korhatár, a lektor, az író neve), ezért én másolgatni szoktam az adatokat, majd később módosítani annak megfelelően milyen írás kerül fel. Csak hát SAJNOS EMBERBŐL VAGYOK, ezért gyakran van az ún. "adatlapoknál", hogy néha elfelejtek átírni dolgokat. Ezt befolyásolja az IS, hogy milyen időpontban teszem fel az oldalra az adott dolgot. Például éjjel kettőkor hajlamosabb az ember már fáradtan elírni, elgépelni, vagy rossz szöveget benthagyni néhol. Így voltam ezzel én is, előző este sokáig fent voltam, reggel nagyon korán keltem és estére hagytam a frissítést. VAGYIS... fáradt voltam, nem figyeltem eléggé, hogy mit hova másolok be. Elfelejtettem leellenőrizni a leírásokat és a következménye az lett, hogy AEL M. AZT HITTE, HOGY ELLOPTÁK A TÖRTÉNETÉT, ÉS ÉN MÉG OLYAN HÜLYE IS VOLTAM, HOGY AZ ELLOPOTT TÖRTÉNETÉT DUPLÁN FEL IS TESZEM.

Összegezve az egészet, egy abszolút félreértés miatt kellett letörölnöm az oldalról Ael M. összes történetét. Nem én akartam így. Ő kérte. Rajtam és az oldalon ne keressétek az írásait.

Levontam a tanulságot! Mindig mindent háromszor kell ellenőrizni. Nem baj, ha időközben akár átcsúszok a másik napra is... Nem számít, hogy otthon már azzal idegesítenek, hogy mikor vagyok hajlandó elmenni aludni... Nem számít, hogy "ünnepnap" jön. Ezentúl nem lesznek frissítések az ünnepnapokon, nem lesznek ún. "meglepetések, ajándékok" az oldalról.

Többször ne küldjön nekem semmilyen író sem levelet, aki egy ilyen apró félreértés következtében képes arra, hogy minden ÁLTALUNK KIJAVÍTOTT írását levetesse az oldalról. Nem fogunk időt pazarolni olyan emberekre, akik akkora mértékben sértődékenyek, hogy ilyet megtesz az olvasóival, a lektorjával, az adminisztrátorokkal.

Elnézést kérek Nakomiyutól, akinek ilyen körülmények között kellett debütálnia az oldalon. Nem így terveztem. Sajnálom, hogy miattam olyan helyzetbe került, hogy durván szóljanak hozzá, mikor ő semmiről sem tehetett. Az írásait továbbra is szeretettel várjuk, mert én valóban jónak tartom az első ide felkerülő történetét.

Nagyon sajnálom a történteket. Nem miattam. Én továbbra is elolvasom, amit akarok, legtöbbször azt is, amit nem. Miattatok sajnálom, mert bizonyára lesz köztetek olyan, aki nem fogja megtalálni egy általa olvasott történet folytatását. Ez van, ezt kell szeretni. 

 

Szavazást indítottam az ünnepi frissekkel kapcsolatban, aminek az eredménye a képen látható:
A kép törlésre került, de torony magasan győzött, hogy...

A szavazás végeredménye alapján, nem történik változás a frissítésekkel kapcsolatban.

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

Akiket szeretünk

Kaibutsu
UraharaShop
AnimeSeries

 

 

Red Light Yaoi Team
Copyrigh © 2006-2021 Red Light Yaoi Team

Az oldal megtekintése 18 éven aluliak számára tilos!